top

Active Stand

Op at stå


 

Bruger du dit hæve-/sænke bord?  
Giv investeringen i hæve-/sænke bordet mere værdi med et Active Stand stå bræt. 

Med det nye Active Stand bræt bliver man motiveret til at stå. Brættet giver efter og medfører en behagelig dæmpning mens man står, samtidig med at en kontrolleret sidevejs bevægelse aktiverer balance og muskler. Aktiv Stand er robust og sikker at bruge for alle. Det kan bruges på kontoret ved hæve- sænke bordet, og på næsten et hvert sted med stående arbejde. 

Få et bedre helbred! 
Stillesiddende arbejde er den største årsag til livsstilssygdomme. Reduktion af stillesiddende arbejde er mindst lige så vigtigt som at øge fysisk aktivitet! Tænk på, hvor meget du sidder i løbet af dagen .. Vores krop har brug for at være i bevægelse. Bevægelse skaber god hjerte- og hjerneaktivitet! Bliv motiveret til at stå, få et bedre helbred og lev længere!

Ned i vægt?
Vidste du, at når du står, forbrænder du mindst 3x mere end når du sidder?! Du taber dig altså, mens du arbejder! Aktiv Stand stå brættet aktiverer hele kroppen. Du vil tænke og få det bedre, mens du taber dig og opnår et bedre helbred.


Rygproblemer? 
Rygsmerter skyldes stillesiddende arbejde. "Gode ergonomiske" stole giver ikke altid den ønskede aktivitet som din ryg har behov for. Støttemuskulatur i maven forværres, og skader kan let forekomme. At sidde godt er positivt, men det er bedst at reducere "siddetiden". Stående arbejde er godt! Når du arbejder stående, får du mere energi og bedre koncentration. Du opbygger en stærkere ryg, mave, lår, ben og rumpe! Nakke og skuldre arbejder i en afslappet og stress-fri position. Blodcirkulationen og balancen forbedres og fordøjelsessystemet stimuleres. Dette er meget vigtigt!

 

 

 

Hvad er Active Stand - klik her

 

 

Active Stand webside ( Dansk/Norsk) 

 

 

 

 

Vidste du at undersøgelser viser at kun

 

1 ud af 10 bruger sit hæve-sænkebord?

 

Tænk at kunne føle sig bedre tilpas ved

 

at være aktiv på jobbet! Opretstående

 

ejde vil kunne bidrage til en bedre

 

fysik og livskvalitet, ved at reducere

 

belastningsskader og formindske risikoen

 

for hjerte-kar-sygdomme.

 

 

 

 

 

 

 

contentbund

Copyright 2008 Space International        Current site: Denmark. Change        info@space.dk        Denmark: (+45) 59 62 00 52